donderdag 5 september 2019

Helemaal klaar voor de toekomst!

In 2019 hebben onze database-, systeem- en internetservers 20 jaar gedraaid op ons eerste kantooradres Molenwieken 2c in het gezellige centrum van het Noord-Brabantse Veghel. Door de jaren heen verwelkomden wij voor de omgeving ongemerkt, miljoenen bezoekers in de virtuele winkel op onze knusse kantoorverdieping.

Maar aan alles komt een eind. OUT! Vakantiehuizen is meegegaan in de ontwikkelingen van de moderne tijd. Per september 2019 is 'OUT! in de cloud'!  Met andere woorden: wij zijn gestopt met het volledig in eigen beheer runnen van strategische hardware. Nu er inmiddels zoveel verhuurders en promotiepartners (inkomens)afhankelijk zijn geworden van goed functionerende OUT!-hard- en -software, willen wij ons middels aansluiting bij cloudspecialisten, in deze uitdagende tijd vergewissen van een optimale bedrijfszekerheid.

Met het wegvallen van de noodzaak van een grote eigen serverruimte, werd het Veghelse kantoor een maatje te groot en is OUT! op twintigjarige leeftijd 'naar de grote stad' gegaan en vindt u ons in het markante, witte kantoorgebouw Le Triangle aan de A2. Behalve dat wij vandaar half Nederland vrijdags op weg naar onze zuidelijke vakantiehuizen, kunnen uitzwaaien, completeert deze locatie onze voorbereiding op de volgende twintig jaar OUT! Vakantiehuizen. Vanuit deze 'state of the art' ICT-omgeving zullen wij ons Anvr-/Sgr-aanbod van (veelal particuliere) vakantiewoningen en groepsaccommodaties in binnen- en buitenland, met plezier verder uitbouwen.

Come in, find OUT! 
Het nieuwe OUT!-kantoor Pettelaarpark 84, 5216 PP 's-Hertogenbosch.
Onze emailadressen en telefoonnummers blijven ongewijzigd.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten