vrijdag 2 december 2011

Facebook-/Twittervoordeel in Sinterklaasweekend

Hoewel het a.s. maandagavond pas het heerlijk avondje is, zal het Sinterklaasfeest dit weekend alvast door velen worden gevierd. Of men moet het weekend natuurlijk nog nodig hebben, om de laatste inkopen te doen. Beide groepen komen wij bij OUT! Vakantiehuizen graag tegemoet.

Tot en met a.s. maandag 5 december genieten onze Twitter- en Facebookvolgers namelijk 5% extra korting op de boeking van een vakantiehuis. Dit als bedankje voor het volgen van OUT! Vakantiehuizen en als troostprijs nu de eerste ereader inmiddels is gewonnen door onze gewaardeerde Twitter-follower en Retweeter @FrancisDost.

Volg je ons nog niet? Sluit je dan snel aan! We verloten bijna een volgende ereader onder de eerste 500 Facebook-volgers en de op Twitter is de aktie verlengd voor de volgende 500 volgers. Maar veel belangrijker: jij laat je toch ook graag belonen met exclusief voordeel zoals dit weekend voor het meehelpen promoten van onze grote & kleine vakantiehuizen, 'Karakteristiek als van OUT!'?

Vanuit Veghel en permanente vertegenwoordigingen in Spanje en Ierland, selecteert en contracteert OUT! Vakantiehuizen onder een zeer diverse doelgroep van veelal particuliere verhuurders, betaalbare vakantiewoningen en groepsaccommodaties in binnen- en buitenland.

De persoonlijk geïnspecteerde en geclassificeerde woningen worden al dan niet in arrangementsvorm (met ferry, vlucht, huurauto enz.) met behulp van de uitgebreide vakantiegids 'Karakteristiek als van OUT!' en de handige viertalige website www.out.travel in de markt gezet. De website en gids worden sterk gepromoot in de klassieke en nieuwe media.

Vakantiegangers boeken onder de zekerheden van ANVR en SGR realtime op de site (met veel foto's en
zelfs videoclips) of telefonisch op het call center te Veghel.