woensdag 4 januari 2017

Vacancéole Vakantieparken kiest voor OUT!

Vanaf 2017 vindt u de leuke familieparken van de Franse organisatie Vacancéole bij OUT! Vakantiehuizen. De vakantieparken verwachten via OUT! Vakantiehuizen op een onderscheidende wijze de Nederlandse en Vlaamse gezinsmarkt te bereiken. Juist de markt waarin OUT! na 17 seizoenen en een gastenbestand van zo'n 200.000 families, een sterke positie heeft opgebouwd. Vacancéole is er van overtuigd dat de Nederlandse ANVR-/SGR-garantie die door OUT! Vakantiehuizen op de geboekte vakanties en de (aan)betaling daarvan wordt geboden, juist in de familiemarkt van essentieel belang is.

Voor de fans van vakantieparken én particuliere vakantiehuizen
Voor OUT! Vakantiehuizen vormen de vakantieparken een interessante aanvulling op het kernaanbod van vooral particuliere vakantiehuizen en groepsaccomodaties. Dit omdat de vakantiewoningen van Vacanceole qua sfeer, karakter en prijsstelling goed aansluiten op het particuliere vakantiehuis. OUT! Vakantiehuizen ziet bovendien de hedendaagse vakantieganger afwisselender boeken. Afhankelijk van leeftijd, levensfase en aangelegenheid, is ook de klassieke doelgroep voor particuliere vakantiewoningen, vaker op een vakantiepark te vinden. Uiteraard zal niet elk vakantiepark de particuliere boeker aanspreken maar OUT! is er van overtuigd dat de keuze van Vacancéole voor OUT! door de OUT!-boeker wordt beantwoord met een keuze voor Vacancéole!

Vakantieparken in heel Frankrijk!
De Vacancéole Vakantieparken zijn verder vanwege de gespreide ligging een leuke aanvulling op de vakantiebestemmingen van OUT! Vakantiehuizen in Frankrijk. De parken zijn gesitueerd aan zowel de noordelijke kusten (Normandië/Bretagne) als de zuidelijke strandvakantiestreken aan de Atlantische en Middellandse Zee-kust. Vacancéole is daarmee aantrekkelijk voor zowel een tussentijdse dichtbijvakantie (Mont St. Michel, Etretat, D-Day Landingsstranden) als een klassieke zomervakantie aan zee. Daarnaast heeft Vacancéole parken in de Alpen, de Ardeche en in de Provence. 

Van wintersport tot een zomer in de bergen
 De vakantieparken in de Alpen lenen zich voor een wintersportvakantie maar vormen ook zomers een ideale wandel-/MTB-/berg(sport)bestemming. Niet alleen vanwege de ligging maar vooral omdat de vakantieganger bij Vacancéole 's zomers niet in een verlaten wintersportresidentie zit.

Come in, find OUT!