vrijdag 6 januari 2012

Wordt Google+ ook zo leuk...

...als onze pagina's op Facebook, Twitter enz.? Pagina's waarop mensen die willen communiceren samenkomen en een passie delen. Of het nu gaat om een vakantiehuis van OUT! Vakantiehuizen of om één van onze promotie-akties zoals het verloten van eReaders onder onze volgers en likers. Feit is dat je leuk over diverse onderwerpen en op verrassende momenten als vakantieganger en reisorganisatie met elkaar communiceert. Vakantiegangers krijgen een gezicht en wij als reisorganisatie hopelijk ook: sociale media. 

Daarom heeft OUT! Vakantiehuizen ook een pagina op Google+ aangemaakt. Volgens nogal wat insiders weliswaar nog in de dop maar het medium van de toekomst. Bezoek de Google+-pagina eens en maak ook een account aan om van de diverse dan toegankelijke (nieuwe) Google-funkties te profiteren en om onze Google+-pagina en natuurlijk ook de gewone website van OUT! Vakantiehuizen  te kunnen +1'en (te vergelijken met 'like' op Facebook).

Come IN, find OUT! Al is het alleen maar om op deze manier als eerste van onze beste vakantiehuisaanbiedingen op de hoogte te zijn...