donderdag 27 juni 2013

Feestje in vakantiehuis of er op uit

De zomervakantie staat letterlijk voor de deur. A.s. vrijdag 28 juni beginnen o.a. in Noord-Brabant, waar OUT! Vakantiehuizen gevestigd is, de eerste schoolvakanties. OUT! merkt dat vakantiegangers nu echt keuzes gaan maken en biedt daarvoor natuurlijk graag de nog beschikbare vakantiehuizen. Van vakantiehuizen in Nederland dichtbij tot bijv. huizen in Kroatië. Lastminute worden er leuke aanbiedingen gedaan. Henriëtte Groot Kormelink en Johannes Bruinsma schrijven er deze week in hun blogs over.

Henriëtte presenteert U na een korte inspectieronde betreffende onze vakantiehuizen in Frankrijk enkele van de zogenaamde 6-places-to-be in Frankrijk. Bijzondere vakantieparken in Frankrijk. Van de traditionele bungalowparken tot de chaletcamping. Van de Picardië tot de Middellandse Zee kust van zuid-Frankrijk. Van de Atlantische kust tot de Franse Alpen. Vakantiebestemmingen waarop U een overvloed aan uitstapjes gepresenteerd krijgt terwijl U eigenlijk in dat vakantiehuis in Frankrijk wilt blijven. Met name de chalet campings, vergelijk ze met de chaletcampings in Italie, bieden veel vertier voor Uw vakantie met kinderen.

Voor Johannes Bruinsma is het allemaal reden voor een feestje. Hij ziet de mensen a.s. vrijdag enthousiast de zomervakantie in springen als koeien bij de eerste weidegang. Je moet er maar op komen maar het heeft de boeker van een lastminute vakantiehuis in Nederland of daarbuiten een mooie promotie-aktie opgeleverd. In navolging van het zogenaamde weidegangfeest, een vakantiegangfeest. Ter viering van de vakantiestart worden alle nog beschikbare vakantiehuizen in de eerste schoolvakantie met een bijzondere aanbieding verhuurd!

Het wordt dus a.s. vrijdag druk op de weg. Met name richting zuiden omdat er ook nogal wat gasten vertrekken naar hun vakantiehuis in België. Op de eerste vakantieweek zitten hele mooie aanbiedingen op de vakantiehuizen in de Belgische Ardennen. Bijkomend voordeel van de vakantiehuizen aan de Belgische kust, is dat het daar de komende week nog niet extreem maar gewoon gezellig druk is.

De vakanties gaan dus beginnen! Zorg dat U er bij bent! Vanuit een budgetvakantiehuis of met een leuke aanbieding van OUT! Vakantiehuizen zijn er altijd mogelijkheden. En door de crisis is er zelfs hier en daar nog exclusief produkt beschikbaar, denk aan een mooie villa met zwembad in Spanje of een luxe villa aan zee in Kroatie. Voor het geval de zee belangrijker is dan de accommodatie, heeft OUT! Vakantiehuizen voor U een speciale shortlist strandvakantie!