woensdag 1 november 2017

Van de Kerst genieten maar niet met Kerst!?

Rare titel misschien maar de mensen met hetzelfde levensmotto als dat van ons (Altijd Vakantietijd) begrijpen vast wel wat we bedoelen. Je wilt er het liefst altijd op uit maar juist niet met kerst. Dan ben je eigenlijk toch het liefste thuis. Wel mis je dan die kerstsfeer elders of ben je daar gewoon erg nieuwsgierig naar.

Vakantiehuizen bij de kerstmarkten
Gelukkig is er een oplossing: de kerstmarkt. Gehouden van ongeveer midden november tot half december. Een volle maand de mogelijkheid om in sfeervolle plaatsen (Maastricht, Valkenburg, Aachen, Monschau enz.) te genieten van de kerstsfeer. Die paar leuke aankopen doen voor thuis. En dan inderdaad met kerst: thuis. Dat is nog 's een coming home for Christmas!

Zeker vanuit één van de OUT! Vakantiehuizen in de regio's waarin kerstmarkten worden gehouden. Wij hebben de beschikbare huizen voor u op een speciale internetpagina gezet:  https://www.outvakantiehuizen.nl/nl/Kerstmarktendichtbij.htm

Voor een ontspannen marktbezoek. Geen gejakker of 's morgens en 's avonds grote afstanden over donkere of winterse wegen. Een Glühweintje kunnen drinken. Niet alles in één dag hoeven te bekijken. Come in, find OUT!

Duitse kerstmarkt.