woensdag 11 november 2015

Samen uit, samen thuis in de kerstvakantie

In uw drukke bestaan van werk, school, nevenactiviteiten, hobby etc. zijn de momenten waarop u er met z'n tweetjes, gezin of familie even tussenuit kunt, schaars. De kerstvakantie, eindejaarsperiode is voor veel mensen zo'n schaars moment.

Aan de andere kant: juist met de feestdagen ben je ook graag met z'n allen thuis. Daarom heeft OUT! Vakantiehuizen een aantal bijzondere arrangementen ontwikkeld: voordelige verblijven in de kerstvakantie maar rondom de eigenlijke feestdagen. Zo bent u er echt even uit maar geniet u kerstdiner en oliebollen onder uw eigen vertrouwde kerstboom. Samen uit, samen thuis; noemen wij dat.

De kerstvakantie is een uitgelezen vakantie voor een shortbreak dichtbij. Daarom vindt u de meeste mogelijkheden bij onze vakantiehuizen in Nederland en de omliggende dichtbij-bestemmingen zoals Belgie (Ardennen), Duitsland (Eifel) of Noord-Frankrijk voor onze relaties uit Vlaanderen.

Voor het geval u de vrije dagen wilt benutten voor een echte zon- of wintersportvakantie, is er natuurlijk ook voorzien in aanbiedingen aan de pistes en aanbiedingen op Zuid-Europa. Ook voor de aanbiedingen van OUT! Vkantiehuizen geldt immers: voor iedereen een bijzonder vakantiehuis. Come in, find OUT!

U vindt een shortlist van bovengenoemde arrangementen achter deze link: http://www.outvakantiehuizen.nl/web/out.web/hsnw/land1.htm?l=nl&m=12-2015&lbl=vd01