vrijdag 17 juni 2011

Wellness volgens de laatste trend

De Dutch Spa & Wellness Association gaf tijdens de toeristische bedrijven contactdag van Pleisureworld op camping de Julianahoeve in Renesse een presentatie over de (on)mogelijkheden van wellness in de verblijfsrecreatie.  Wat is de ervaring van OUT! Travel?

Gesteund door rapportages van o.a. de Rabobank werd aangegeven dat de markt van de grote wellnesscentra verzadigd is. Niet alleen in Nederland maar ook op de klassieke buitenlandse kuurbestemmingen.

Wellness die inspeelt op de rol van wellness in het dagelijks leven bij het 'tot rust komen' dan wel de dagelijkse zorgbehoefte, zou in opkomst zijn en de toekomst hebben. Daarmee komen we op het belang van wellness voor de verblijfsrecreatie: bij het vanzelfsprekende tot rust komen in je vakantiehuis horen dan wellnessvoorzieningen als sauna, jacuzzi, massagemogelijkheden enz..

OUT! Vakantiehuizen groepeert haar vakantiehuizen geschikt voor een wellnessvakantie al geruime tijd in een overzichtelijke lijst:  http://www.out.travel/nl/wellness.htm
In de lijst zijn vakantiehuizen opgenomen gelegen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Ierland, Italië en Kroatië.

We weten nu waarom deze lijst van bijzondere vakantiehuizen maar stuk voor stuk 'karakteristiek als van OUT!' steeds langer en populairder wordt!

donderdag 16 juni 2011

Bezuinigen op de zorg

Het zijn barre tijden. De crisis mag dan voorbij zijn maar juist nu lijkt een voelbaar moeilijke tijd aan te breken. Op alle fronten wordt bezuinigd. En bezuinigen doet pijn. Vooral in de zorg, waar juist een beetje extra gemak en comfort gewenst is. Daarom is het goed om te weten dat er OUT!-vakantiehuizen met zorgfaciliteiten zijn: zorgaccommodaties 'voordelig als van OUT!'.

De zorgvakantiehuizen van OUT! Travel zijn voornamelijk vakantiehuizen van particuliere verhuurders. Verhuurders die vanuit een persoonlijke betrokkenheid of affiniteit zorgvoorzieningen bieden. Voorzieningen variërend van een carapatient-aangepaste inrichting tot volledig rolstoelaangepaste vakantiewoningen.

In het particuliere en persoonlijke karakter van de zorgaccommodaties van OUT! ligt ook de kracht. Deze vakantiewoningen worden gezien de prijzen duidelijk niet aangeboden omdat de zorgmarkt zo lucratief is vanwege schaarste, zorgbudgetten, subsidies enz..

Wat zou het toch mooi zijn als met 'bezuinigen op de zorg' het boeken van een zorgaccommodatie bij OUT! Travel wordt bedoeld: geen ingrijpende saneringen in de zorg maar er lekker voordelig tussenuit naar een gastvrij vakantiehuis.

Meer info: http://www.out.travel/nl/zorgaccommodaties.htm

woensdag 15 juni 2011

Hollandse Nieuwe!

Je hebt het bijna niet kunnen missen. Er is weer Hollandse Nieuwe. Ook bij OUT! Travel en niet alleen Hollandse Nieuwe. Ook Belgische Nieuwe, Tjechische Nieuwe, Duitse Nieuwe, Spaanse Nieuwe, Franse Nieuwe, Italiaanse Nieuwe, Kroatische Nieuwe en Portugese Nieuwe.  En dan hebben we het niet over haring.

Bij OUT! Vakantiehuizen hebben we het dan natuurlijk over vakantiewoningen, vakantieappartementen, villa's, groepsaccommodaties enz.. Stuk voor stuk vakantieverblijven van verhuurders die zich onlangs bij OUT! Vakantiehuizen hebben aangesloten. Je vindt een samenvatting van deze nieuwe 1e keus op: http://www.out.travel/nl/nieuwevakantiehuizen.htm.

De overeenkomst met de Hollandse Nieuwe van de viskraam? Vet! Met andere woorden: 'op de kwaliteit is niets aan te merken!' (Onder)zoek & boek! 

dinsdag 14 juni 2011

En nu op naar de zomervakantie!

Het pinksterweekend hebben we weer achter de rug. Nog een klein maandje en voor de eerste regio's beginnen de schoolvakanties.

Het drukke pinksterweekend is voorbij. 800.000 Nederlanders gingen in de voorbije periode op pad. Nou kwamen die mensen niet allemaal bij OUT! logeren maar je ANVR-verplichtingen en de vakantieverwachting van de gast serieus nemend, heb je bij een 'full house' natuurlijk toch een hele verantwoordelijkheid en zorg. Gelukkig kan OUT! Vakantiehuizen met haar vakantiehuisverhuurders tevreden terugzien op een goede bezetting zonder incidenten, alarmmeldingen enz.. En het weer was veel beter dan voorspeld. Vakantiegangers, dagjesmensen en de bezoekers van evenementen als het Pinkpop-festival hebben er volop van kunnen genieten.

En dat genieten hoeft niet lang te worden onderbroken. De zomervakantie staat inmiddels letterlijk voor de deur. Wat OUT! betreft kan de voorpret al beginnen. We hebben de Vakantiehuizen Voordeel Pagina-opgezet: http://www.out.travel/nl/vakantiehuizenvoordeelpagina.htm . 

Een pagina met lastminute-aanbiedingen (ja, ja, zo laat is het inmiddels) en bijzondere hoogseizoenaanbiedingen. Natuurlijk vind je op deze pagina ook onze low budget-vakantiehuizen en wij nemen geannuleerde hoogseizoen-verblijven op. 'Je tweede kans op eerste keus'; noemen we dat! Doe er je voordeel mee...