zondag 4 januari 2015

Zomer 2015: Waar gaat de vakantie naar toe?

Vakantie is keuzestress? Of bent u de francofiel die al jaren achtereen naar Frankrijk gaat? Alhoewel, gezien de vele regio's van  Picardie  via Provence en Lot tot de Vendee is keuzestress binnen Frankrijk zelfs nog mogelijk! En dan moet u ook nog een accommodatie type kiezen. Een hotel, tent of toch maar een vakantiehuis? Ach, en als je dan toch een vakantiehuis kiest dan is daar de keuzestress ook nog niet afgelopen, want willen we dan heel prive met zwembad, een luxe villa of juist landelijke eenvoud middels een gîte of boerderij, of toch een vakantiepark of chaletcamping met alle mogelijke faciliteiten? En gaan we dit jaar eigenlijk naar de bergen, de zee of wandelen in de bossen?  

Maar stress, dat mag het eigenlijk niet zijn toch? Een vakantie kiezen en uitzoeken is misschien wel de allerleukste keuze die u mag doen dit jaar. Natuurlijk, op het internet zien velen door de bomen het bos niet meer. In die zin is het wel handig om alvorens echt op zoek te gaan naar een te reserveren vakantie een paar basis keuzes gemaakt te hebben.
En hebt u dan gekozen voor een self-catering accommodatie ergens in Europa dan doen wij bij Out Vakantiehuizen ons best om u verder te helpen.

Of u nu naar Kroatië, Italië  of Spanje wilt, of gewoon lekker dichtbij huis in Nederland , België of Duitsland, in elk land vindt u net dat privévakantiehuis, vakantiepark of chaletcamping waar u naar op zoek bent. En vindt u het niet, dan helpen wij u graag persoonlijk op weg. Overigens is misschien Engeland of Ierland een bijzonder alternatieve bestemming voor 2015? Nieuw bij Out! Vakantiehuizen is ook Zwitserland voor de zomer! En natuurlijk kunt u op al die  faciliteiten die voor u belangrijk zijn (een zwembad, rolstoel toegankelijk of een wasmachine!) gewoon uw eigen selecties maken. U kunt uw selecties ook aanpassen naar de grootte van uw portemonnee. Wij bieden u echte sympathieke budgetvakantiehuizen maar ook luxe villa's met zwembad!

Alvorens u aan de slag gaat wil ik u toch nog even wijzen op de fantastische actie die alleen de eerste helft van januari nog geldig is. Indien u een hoogseizoenboeking maakt op een van de door mij geselecteerde vakantiehuizen krijgt u er van ons een gratis meivakantie bij!
Heel veel vakantie-keuze-stress toegewenst en dat het resultaat maar veelbelovend mag zijn!