woensdag 29 januari 2014

Boeiende meivakantie onder de zon

De meeste Nederlanders weten het inmiddels al: met twee weken meivakantie, een vakantie die men in het buitenland vaak niet kent, wordt een verblijf op een toplocatie bijzonder aantrekkelijk. Onze vakantiehuizen nabij de Amalfi Kust/het Cilento gebied vormen al jaren een meivakantietopper. 

Faciliteiten zoals het zwembad, rondom de vakantiehuizen op deze fantastische vakantiebestemming zijn fris geopend en u kunt er met een laagseizoenprijs van genieten zonder door hoogseizoendrukte overlopen te worden. Hetzelfde geldt voor de uitstapjes in de omgeving van deze vakantiewoningen. Gezellige drukte, geen lange wachtrijen. Maar juist in mei staan de wilde orchideeën vallei in Sassanoin volle bloei! En voor een bezoek aan Napels, Pompei, de Vesuvius en zelfs Rome is het niet zo heet als in de zomervakantie.

Een meivakantieweek is echter vaak veel te kort. Je wilt daarom niet stad en land afvliegen voor het maken van uitstapjes. Aan de andere kant: zeker op de wat verderweg-bestemming wil je die bestemming wel echt gezien hebben. De exploitanten van onze vakantiehuizen in Palinuro, nabij natuurpark Cilento aan de Amalfi Kust, behorende tot de provincie Campania van Italie, spelen hier slim op in. Met de introductie van de TriventoCard bieden ze de gasten van OUT! Vakantiehuizen een flexibel en aantrekkelijk programma. De kaart biedt tegen een sterk gereduceerd tarief de mogelijkheid om een boottrip naar de grotten van Capo Palinuro te maken of de baai van Infreschi vanaf het water te bewonderen. Daarnaast kunt u met een deskundige gids de bovengenoemde wilde orchideeën in de vallei van Sassano ontdekken. Als alternatief is een excursie naar het WWF Oasis in Morigerati mogelijk. Daar verdwijnt de rivier de  Bussento gedurende 4 kilometer onder de grond.Tot slot biedt de kaart een diner doorspekt met regionale specialiteiten in een lokaal restaurant.

Ontspannen genieten? Boek je vakantiehuis in dit fraaie stuk Italië bij OUT! Vakantiehuizen, maak aanspraak op de TriventoCard en laat al dat genot gewoon op je afkomen... Voor meer informatie over deze ook kindvriendelijk vakantyiehuizen, zie: vakantiehuizen met uitgaansvoordeel Trivento meivakantie Italie.