vrijdag 21 juni 2013

Vakantiehuizen F1-Circuit Spa-Francorchamps Belgische Ardennen

Fraai gesitueerd in de Belgische Ardennen, ligt het unieke Circuit van Spa-Francorchamps. Bij de vakantieganger uit Nederland en Vlaanderen, op weg naar diens vakantiehuis in de Ardennen, bekend omdat het circuit buiten de races om gewoon openbare weg is. In de autoport wereldberoemd vanwege de jaarlijke Grand Prix in de Formule 1.

In 2013 wordt de Grand Prix gehouden op 23, 24 en 25 augustus. Dit betekent dat een bezoek aan deze race mooi te combineren is met een week, of (lang) weekend vakantie in  de Ardennen van België. Aan de andere kant geeft de combinatie van de reguliere vakantiedrukte en de extra bezoekerstoeloop vanwege de Grand Prix, mogelijk tot capaciteitsproblemen. Helaas leidt dat er toe dat lastminute toch nog al wat aanbieders forse prijzen durven vragen. Bij grote evenementen geen onbekend fenomeen. Van Grand Prix Spa-Francorchamps in Belgie tot de Elfstedentocht in Friesland, zou je kunnen zeggen. En bij alles daar tussenin, van de Nijmeegse Vierdaagse in Gelderland tot de Amstel Gold Race in Limburg. De mensen die deze evenementen bezoeken weten dat je er ook voor een geschikt vakantiehuis in Nederland, op tijd bij moet zijn.

Daarom contractueert OUT! Vakantiehuizen jaarlijks vakantiewoningen in de Belgische Ardennen voor het gehele jaar. De prijs van een OUT!-vakantiehuis tijdens een bijzonder evenement zoals de Formule 1 van Spa-Francorchamps is daarom gewoon gelijk aan die van de andere weken en (lange)weekenden in de betreffende periode.

Een goede prijs voor Uw vakantiehuis in de Ardennen heeft OUT! Vakantiehuizen dus voor U kunnen regelen. De rest moet U zelf doen: op tijd, zolang er nog beschikbaarheid is, boeken. Regel daarom nog voor Uw eventuele zomervakantie Uw overnachting in de buurt van het circuit van Spa-Francorchamps.

Geschikte vakantiehuizen bij het circuit van Spa-Francorchamps  hebben wij met een uitgebreide beschrijving met veel foto's en vaak zelfs een video, inclusief prijs-en beschikbaarheidsinformatie en de mogelijk van online boeken onder ANVR-/SGR-garantie samengevat in dit overzicht logiesadressen F1-Grand Prix Spa-Francorchamps 23-24-25 augustus 2013.

Het voordeel van een vakantiehuis in België is dat U voordelig zelf bepaalt hoe en waar U eet. U zit niet aan een duur half-pension vast. Het is aan U of U met Uw racevrienden voor de snelle hap gaat, chique uit eten gaat of met z'n allen aan de slag  in zo'n goed uitgeruste keuken van een OUT!-vakantiehuis in de Ardennen. Dan gaan we nog voorbij aan het feit dat ter verzorging van de 'catering' ook de niet-autosportliefhebbers graag met U meegaan naar zo'n fraai gelegen vakantiehuis van OUT! temidden van vele mogelijke uitstapjes. Denk aan attractiepark Telecoo, de druipsteengrotten bij Remouchamps, dierenpark Monde Sauvage enz. enz.. Tot ziens in de Ardennen!