dinsdag 30 september 2014

Leuke herfstakties OUT! Vakantiehuizen

Deze herfst moet je echt bij OUT! Vakantiehuizen zijn. Zowel voor een voordelig vakantiehuis in de herfstvakantie als om met leuk voordeel een vakantiehuis voor later dit jaar of zelfs al voor 2015 te boeken.

Om met deze laatste voordeelaktie te beginnen: op 1, 2, 3 en 4 oktober 2014 kent OUT! Vakantiehuizen de Dierendag Vierdaagse. Baasjes die op deze dagen bij OUT! een vakantiehuis boeken met hun huisdier ontvangen een korting ter waarde van de eventuele huisdierkosten of zij ontvangen de boekingskosten retour. Vaak zijn huisdieren immers al gratis toegestaan in de vakantiewoningen van OUT! Vakantiehuizen. Is er bij een vakantiehuis sprake van zowel huisdierkosten als boekingskosten dan bestaat de korting uit de hoogste kostenpost! Lees meer over deze aktie op de speciale pagina van vakantiehuizen voor gasten met een huisdier: huisdiervriendelijke vakantiehuizen. Bedenk bovendien dat je nu 2015 nog tegen de oude 2014-prijs boekt! Met de lage rentestand en gunstige annuleringsvoorwaarden van de AllRiskAnnuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen is het nu tijd om in je (2015-)vakantie te investeren...

En dan hebben we de herfstvakantie zelf! Wist u dat u in Nederland al een 4 persoons vakantiehuis middenin de schoolvakantie boekt voor een huur van nog geen 200 euro? In de Belgische Ardennen en in Duitsland boekt u al en vakantiehuis in die klasse voor nog geen 150 euro. Blijf je daarvoor thuis? Dan ga je toch zeker in de Eifel, op de Hunsrück, in het Sauerland of in de Harz van de kleurenpracht van de 'Goldene Jahreszeit' genieten!? Leuke dichtbijbestemmingen. Altijd Vakantietijd dus, ook in de herfst. Come in, find OUT! op deze pagina met budgetvakantiehuizen of op onze pagina met leuke aanbiedingen op ook de wat luxere en duurdere vakantiehuizen.