maandag 10 juni 2013

Deze maand: Op doktersadvies met de hond op vakantie naar een vakantiehuis van OUT!

Welkom bij OUT! Vakantiehuizen. Voor vakantiehuizen in Nederland, vakantie huizen Frankrijk, vakantiehuizen in Belgie, vakantie huizen Kroatie, vakantiehuizen Spanje en nog veel meer vakantielanden in Europa!

Ja, en in economisch krappe tijden moet je creatief zijn. Daarom heeft OUT!-Vakantiehuizen-marketeer Johannes Bruinsma zich laten inspireren door de in Duitsland nog steeds aktuele kuurvakanties op kosten van het ziekenfonds. Hij nam contact op met een aantal dierenartsen en zorgde er voor dat U op 'doktersadvies' met Uw hond naar de huisdiervriendelijke vakantiewoningen van OUT! Vakantiehuizen kunt. Hij verhaalt er over in zijn blog van deze maand. En goed onthouden: voor een vakantiehuis met hond, OUT! Vakantiehuizen.

Als het aan vakantiehuisspecialiste Henriette Groot Kormlink ligt, kiest U dan voor een vakantiehuis in de fraaie Franse Thiérache. Op-en-top Frankrijk maar toch hoeft U voor deze dichtbij-bestemming Frankrijk, nabij de Ardennen Frankrijk,  niet te lang met Uw hond in de auto. Henriette noemt het de Franse Achterhoek en ze is dolenthousiast. Of zij als geboren Achterhoekse helemaal objectief is moet U zelf maar beoordelen met het lezen van haar laatste blog.

Veel leesplezier!