vrijdag 7 maart 2014

Dromen van vakantie en vakantiehuizen!

Het overkomt mij natuurlijk regelmatig. Dat ik droom van vakantiehuizen. Meestal gewoon omdat ik nu eenmaal in de gelukkige omstandigheid verblijf dat ik er dagelijks nogal wat voorbij zie komen. En dan soms heel speciaal omdat een vakantiehuis zo mooi is... Maar met het mooie weer van aankomende weekend kan het niet anders of ook u droomt van vakantie. Van zon en stranden, zwembaden, fietsen, wandelen, lezen en luieren.. Een mooi moment om u te oriënteren op een droomvakantiehuis voor de Pasen, de meivakantie (hier de aanbiedingen) of de zomervakantie.


De meivakantie voor de Nederlanders en de paasvakantie voor de Belgen zijn bij uitstek periodes voor vele mogelijkheden. Dichtbij huis is er van alles te zien en te beleven, en wat verder weg boekt u in de april en meimaand nog een prachtig vakantiehuis (volop keus!) tegen een laagseizoen tarief. Eventueel vliegtickets en een huurauto erbij en je hebt een luxe vakantie voor een heel betaalbaar tarief. Waar naar toe?

Traditioneel zijn Spanje (Costa Blanca, Costa del Sol) en Italië (Toscane, Sicilië en Sardinië) echte meivakantie bestemmingen. Een goedkope Ryanair vlucht en u bent er zo. En het is er natuurlijk in mei veelal al lekker weer. Bent u iets avontuurlijker ingesteld, dan is Kroatië, bijv. met Dubrovnik en de Dalmatische kust een goed idee. Of, voor gegarandeerd zon, toch naar de Canarische eilanden!

Met eigen auto naar de zon dan biedt Frankrijk een aantal heel fijne accommodaties.

Maar lekker dichtbij huis kan natuurlijk ook. Een weekje uitwaaien aan zee staat vaak bovenaan, alhoewel ook de bossen van de Veluwe en Belgische Ardennen blijven trekken. Ook leuk, met z'n allen naar een groepsaccommodatie. En is het budget voor de meivakantie niet al te groot, geen nood, wij bieden ook budgetvakantiehuizen.

Wat ikzelf ga doen? Met mijn gezin en het gezin van mijn zwager en 2x opa en oma gaan we ter gelegenheid van 100 jaar herdenking WO I (de eerste Wereld Oorlog) naar Vlaanderen en Noord Frankrijk. Ieder z'n eigen appartement aan zee (meivakantie 50% korting!), fietsen mee en dan een aantal musea, begraafplaatsen, loopgraven end. bezoeken!


Noch niet op het juiste idee gekomen? Volg dan ook de OUT! Travel Vakantiehuizen Facebook pagina, waar telkens weer leuke ideeën en mooie aanbiedingen en kortingen worden gepost. Of kijk op onze meivakantie-pagina!