dinsdag 21 augustus 2018

Leuk hè? Vakantie, zomer, vrij, leuke dingen doen...

Wat hebben we toch fantastisch vakantieweer gehad deze zomer! Je hoefde eigenlijk niet eens weg van huis en ging je toch: op elke bestemming van OUT! Vakantiehuizen was het top! Nou is het op OUT!-bestemmingen natuurlijk altijd top dus dit jaar hebben zelfs de thuisblijvers eens ervaren wat OUT! Vakantiehuizen te bieden heeft!

Bij OUT! is het 'Altijd Vakantietijd!'
Want is 'vakantie' niet vooral een instelling? Je geeft er aan toe dat je even helemaal niets hoeft. Of je neemt écht de tijd om leuke dingen te doen. Je vindt de tijd en rust om je eens in wat anders te verdiepen. Dat was dit jaar onder de heerlijke zomerse omstandigheden zelfs thuis niet zo moeilijk! 'Thuis' is het echter niet altijd heerlijk zomers terwijl het bij OUT! Vakantiehuizen wel 'Altijd Vakantietijd' is.

Tijd waarin je de dagelijkse sleur hebt doorbroken. Je gedachten verzet. Spontaan nieuwe ideeën opdoet. Herinneringen en verhalen verzamelt. Geniet van smaken, geuren, wolkenluchten. De tegenwind op weg naar  je werk is plotseling een verkoelende bries in je gezicht.  Het 'weer' is daarom eerlijk gezegd helemaal niet belangrijk. 'Slecht weer bestaat niet'; luidt zelfs een Noors gezegde: 'Slechte kleding wel!'

Ervaren vakantiegangers leven langer
Onze collega Johannes Bruinsma noemt het 'het blauw kleuren van je comfort zone'. Het schijnt de gezondheid en levensverwachting van de ervaren vakantieganger ten goede te komen. Tja en als dat zo is dan moet OUT! Vakantiehuizen jou natuurlijk helpen een ervaren vakantieganger te worden. Baat het niet dan schaadt het niet! Eigenlijk heel begrijpelijk dat er in de oudheid al kuuroorden waren en het Duitse ziekenfonds (-een sociale ziektekostenverzekering uit 'de oudheid'-) lang het zogenaamde 'kuren' heeft vergoed.

Let op zomergast! Jouw herfstvakantie is misschien al aanbetaald!
OUT! Vakantiehuizen heeft daarom samen met haar vakantiehuisverhuurders een aantrekkelijk bonussysteem, om jou als gast vast te behouden. Zonder dat je telkens naar hetzelfde vakantiehuisje terug moet om als trouwe gast extra korting te krijgen. De deelnemende vakantiehuizen vind je hier!
Come in, find OUT!
Altijd Vakantietijd! Come in, find OUT!