dinsdag 19 april 2016

Twee nieuwe OUT!-vakantieparken Frankrijk

Aan zee en in de bergen

Vanwege de toenemende vraag naar vakantiehuizen in Frankrijk, nam OUT! Vakantiehuizen aan het begin van het tweede kwartaal in 2016, 2 nieuwe Franse vakantieparken in haar aanbod op. In de Alpen werd een hoogwaardig vakantiepark met zwembad geselecteerd. Aan de kust viel het oog van OUT! op een vakantiepark niet ver van de bekende landingsstranden.

Alpen Frankrijk

'Bij de selectie van vakantiewoningen in de Alpen kijken we natuurlijk altijd naar de wintersportmogelijkheden'; vertelt OUT!-selecteur Henriëtte Groot Kormelink. Daarmee is de keuze van een vakantiepark in het bekende wintersportgebied Paradiski verklaard. Over waarom voor juist dit vakantiepark gekozen is, stelt de selecteur: 'Onze wintersportgasten zijn voornamelijk gezinnen en gemengde gezelschappen van enerzijds fanatieke wintersporters en anderzijds niet-wintersporters of wat minder fanatieke pistegangers. Dan is het belangrijk dat de accommodatie meer is dan een slaapplaats en dat er op lokatie meer voorzieningen worden geboden. Denk aan een zwembad, wellness maar vooral ook aan een gezellig huis'. Volgens Groot Kormelink kom je dan vanzelf uit bij accommodaties buiten de massahuisvesting in de Franse Alpen: 'Daarmee slaan we twee vliegen in één klap want die grote complexen vormen in de zomer niet bepaald de ideale vakantiebestemming'. Dat het nieuwe vakantiepark van OUT! Vakantiehuizen temidden van diverse zomeractiviteiten ligt, zal daarom geen toeval zijn. De vakantiewoningen zijn inderdaad comfortabel ingericht en hebben een aangenaam terras aan het zwembad of panoramabalkon. Vanaf één van de balkons is het recreatiemeertje in het dorp te zien alwaar zomers een waterfiets kan worden gehuurd. Er kan van een geheel andere orde gefietst worden op de mountainbiketrails in de omliggende bergen. De regio behoort tot de toonaangevende mountainbikecentra van Frankrijk. Al even bijzonder is de letterlijk gensoverschrijdende golfbaan tussen Frankrijk en Italië. Honderden kilometers aan bewegwijzerde wandelpaden, nodigen de liefhebber van het hooggebergte uit. De regio is toeristisch een heel jaar interessant; vervolgt Henriëtte Groot Kormelink; 'Eigenlijk is het seizoen van het zomerrodelen, raften en klimmen & abseilen veel langer dan het wintersportseizoen'. 

Zie voor meer informatie over deze zomerse Alpenbestemming bij Montgenèvre, met méér de webpresentatie van OUT! Vakantiehuizen. 
Vakantiepark Montgenèvre, Alpen, Frankrijk
wintervakantie-mogelijkheden dan alleen de grote pistes van het bekende Paradiski,


Vakantiepark aan de Atlantische Kust 

'Ook ons nieuwe vakantiepark aan de Franse kust is voor een bredere doelgroep geselecteerd'; stelt Henriëtte Groot Kormelink. 'Als je voor zon, zee en strand gaat en direct aan de kust wil zitten, bieden we reeds een gevarieerd aantal bestemmingen met chaletcampings'. Op OutVakantiehuizen.nl is inderdaad een groot aantal chaletparken in Frankrijk, Italië en Kroatië te vinden. De vele parkfaciliteiten houden jong & oud desgewenst een hele vakantie binnen de poorten van het vakantiepark, aan het zwembad of op het strand. 'Ons nieuwe park in Auberville spreekt een ander type vakantieganger aan'; meent Groot Kormelink. Feit is dat het park inderdaad geen chalets biedt maar vakantiewoningen en vakantiehuizen. Het op loopafstand van het strand gesitueerde park biedt tevens een binnen- en buitenzwembad. Groot Kormelink: 'Voor de kinderen is er dus altijd wat te doen. Tijdens een rustdag of wanneer men 's avonds op het park terugkeert'. Want zo ziet Groot Kormelink een vakantie aan de kust van Normandië voor zich: de streek verkennen en genieten van de vakwerkboerderijen met huisgemaakte Camembert, cider en Calvados. Genieten van Deauville met die karakteristieke villa's, pal aan het fraaie zandstrand. Genieten van de pittoreske haven van het bekende schildersstadje Honfleur. Gevraagd naar dé tip voor de streek antwoordt de OUT!-selecteur dat dan toch wel de D Day-stranden genoemd moeten worden: 'Overal in het landschap zie je de sporen van die belangrijke gebeurtenis van ruim 70 jaar geleden. Zoiets moet je toch gezien hebben en je kinderen laten zien?'

Lees meer over dit vakantiepark in Normanië, Frankrijk, inclusief een compleet weekprogramma op outvakantiehuizen/vakantiepark/auberville.
Zwembad vakantiepark Normandië