maandag 16 december 2013

Winterseizoen en zomerboekingen zijn begonnen!

December is een drukke maand voor een verhuurder van vakantiehuizen. Het is een belangrijke verblijfsmaand en het boekingsseizoen voor de zomer gaat van start. Lees via deze blogs hoe e.e.a. bij OUT! Vakantiehuizen in z'n werk gaat.

OUT! Vakantiehuizen staat aan de vooravond van haar 15-jarig bestaan in 2014. Johannes Bruinsma laat u zien hoe OUT! Vakantiehuizen zich hier promotioneel op voorbereidt en hoe dat jubileum samenvalt met nog een heugelijk feit in de markt van de verhuur van vakantiehuizen: de erkenning van de ANVR als officieel keurmerk.

Henriëtte zou graag de komende feestdagen met haar hele familie in één van onze grote vakantiehuizen of groepsaccommodaties hebben gevierd. Dat had ze echter eerder moeten bedenken want de grote vakantiehuizen van OUT! zijn met Kerst en Oud & Nieuw al vroeg volgeboekt. Daarom is Henriëtte op inspectie gestuurd naar wintersportgebied Les Sybelles om te kijken of men ter plaatse klaar is voor het ontvangen van de boekers onze grote joint promotion-aktie met o.a. Shell. Ondanks de feestdagen hebben wij haar niet horen tegensputteren tegen deze 'Siberisch koude' expeditie.