vrijdag 10 juni 2011

Day after & day before

4300 deelnemers aan de Alpe d'HuZes rusten vandaag voldaan uit. Ruim 800.000 Nederlanders staan op het punt naar hun Pinkstervakantie-adres te vertrekken. Wat doet OUT! Vakantiehuizen?

De Alpe d'HuZes-deelnemers hebben het gehaald! Ruim 20 miljoen euro bijelkaar gefietst. Een geweldige prestatie.  Onze OUT!-gast verdiende met haar twee beklimmingen inmiddels ruim 3.000 euro. Een extra pluimpje waard? Steunen kan nog steeds: http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/stini/stini-ames-van-den-elzen/actie.aspx.

Veel  Alpe d'Huez-beklimmers zullen het Pinksterweekend nog wel in dit fraaie Franse berggebied blijven. Onder de zware omstandigheden van gisteren hebben ze er natuurlijk weinig van kunnen zien. En er valt veel te genieten:  http://www.out.travel/frankrijk/alpen/.
Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de Franse Alpen. Niet voor niets trekken ruim 800.000 Nederlanders er dit weekend volgens cijfers van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) op uit. De meesten blijven in eigen land: http://www.out.travel/nederland/.

Voor OUT! Vakantiehuizen betekent een dergelijke periode tot op de aankomstdag veel lastminute-boekingen (http://www.out.travel/nl/lastminutevakantiehuizen.htm) en vandaag veel aankomsten aan het einde van de middag tot in de loop van de avond. Dat laatste geldt natuurlijk vooral wanneer de Pinksterdrukte tot files leidt. OUT! staat haar gasten onderweg en ter plaatse met een eigen nooddienst, 7x24 uur ter zijde.

Na het Pinksterweekend en voor de aanvang van het echte hoogseizoen, bezoekt en inspecteert OUT! nog een aantal vakantiehuizen. In combinatie daarmee selecteert OUT! ook nog nieuwe vakantiehuizen van geïnteresseerde verhuurders. Op 21 en 22 juni 2011 is OUT! onderweg in de provincies Gelderland en Overijssel. Nieuwe vakantiehuiseigenaren met interesse om hun vakantiehuizen via OUT! onder ANVR-/SGR-voorwaarden professioneel en zorgeloos te laten verhuren, kunnen zich nog aanmelden: http://www.out.travel/nl/promotie.htm

donderdag 9 juni 2011

Fietsen voor het goede doel!

Het is zover. De Alpe d'Huez is vandaag weer van Nederland. Meer dan 4.000 fietsers proberen in het kader van de nationale aktie  Alp d'HuZes, in de strijd tegen kanker maar liefst 6 keer de 'Hollandse Tour de France-berg' in de fraaie Franse Alpen -http://www.out.travel/frankrijk/alpen/- te bedwingen. Eén van hen: OUT!-gast Stini Ames van den Elzen.

Haar voorbereiding van de afgelopen maanden leidde niet alleen tot de benodigde kracht en condities voor vandaag. Ook haalde zij reeds ruim 2.800 euro aan sponsorgelden binnen! Een geweldige prestatie en doneren kan nog steeds: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/stini/stini-ames-van-den-elzen.

In 2010 werd er op deze manier 12,1 miljoen euro bijelkaar gefietst. De organisatie streeft dit jaar naar een recordbedrag van 20 miljoen euro en.... hanteert een anti-strijkstokbeleid. Lees en bekijk alles over deze aktie op http://www.opgevenisgeenoptie.nl/ of kijk vanavond tussen 19 en 20 uur naar de live-uitzending op Nederland 1.

Om de OUT! Travel Vakantiehuizen-organisatie en haar relaties in dit relatief anonieme online tijdperk ook een persoonlijk gezicht te geven, biedt OUT! haar relaties met de webpagina http://www.out.travel/nl/samenvoorhetgoededoel.htm graag een platvorm om akties voor het goede doel onder de aandacht te brengen. Aarzel niet om je controleerbare en transparante aktie voor het niet ter discussiestaande goede doel aan te melden. OUT! zorgt voor de presentatie en de promotie op haar website, in haar nieuwsbrief en middels haar sociale media-aktiviteiten.

dinsdag 7 juni 2011

Alle bloggers verzamelen!

En win een Sony Ereader

Wij van OUT! Vakantiehuizen zijn al een tijdje aan het bloggen. En aan het twitteren, en aan het Facebooken, en aan het Hyven. We hebben het er maar druk mee en overal op het internet verschijnt informatie over ons, onze vakantiebestemmingen en onze vakantiehuizen.

Met Blogger willen we in elk geval onze diverse blogberichten samenvoegen, gemakkelijker laten vinden en toegankelijk maken. Op Blogger vind je daarom vanaf heden onze bedrijfsberichten en de toegang naar onze persoonlijke blogs.

Eén van die persoonlijke blogs heeft de titel 'Altijd met Vakantie (bezig)!'.  Helemaal niet erg voor iemand met de mooiste baan van de wereld, zou die titel ook 'Altijd met Werk bezig' kunnen zijn. Want dat is wel wat de sociale media voor ons tot gevolg heeft. Zo kunnen we het natuurlijk niet laten om even een 'tweetje' met foto te verzenden wanneer we op onze mountainbike langs één van onze groepsaccommodaties in de Brabantse Peel scheuren.  Of wanneer we in het weekend met de kinderen in Burgers Zoo te Arnhem staan, op een steenworp van één van onze vakantiebungalows op de Veluwe. Of wanneer we onze toekomstige gasten van één van onze vakantiehuisjes te Lauwersoog het unieke uitzicht vanaf de dijk over zee, Waddeneilanden en het Friese land, bij het nietige maar schilderachtige en interessante Paesens-Moddergat niet willen onthouden. Partner en kinderen zijn inmiddels gewend aan het moeten stoppen omdat het 'tweetje niet langer kan worden opgehouden'.

Dergelijke Twitter- maar ook Facebook- en Hyvesberichten vormen dus een ware bron van uitgaanstips rondom onze vakantiehuizen in de mooiste vakantiegebieden in binnen- en buitenland. Natuurlijk verzamelen wij deze tips in onze uitgebreide vakantiehuis- en regiopresentaties op http://www.out.travel/ .

Laat je echter aktief inspireren, laat je als eerste informeren en en volg ons zelf direkt op http://twitter.com/#!/outtraveller, op http://www.facebook.com/pages/Out-Travel-Holiday-Homes/163218607039332 op http://outtravel.hyves.nl/  en/of op http://www.youtube.com/user/outvakker.

Op dit moment kun je daar als Twitteraar, Facebooker of Hyver ook nog een schitterende ereader van Sony mee winnen: http://www.out.travel/nl/win_een_sony_ereader.htm