woensdag 6 mei 2015

Vakantiehuizen aan het water

Laten we ons het ideale vakantiehuis eens voorstellen. Dan kijken we dan eens of OUT! Vakantiehuizen u dat kan bieden.

Dichtbij-bestemming of voor hoofdvakantie


Laten we dicht bij huis blijven. Dan hebben we een vakantiehuis voor uw vakantie maar ook voor het weekendje weg. Laten we een leuk natuurgebied uitzoeken. Zullen we het typisch Nederlands laten met veel water om te vissen, te zwemmen, te varen, te schaatsen? Dan zouden we de Weerribben in Overijssel kunnen nemen. Als we dan ook nog een uniek en karakteristiek plaatsje zoeken, kunnen we zo in Giethoorn, het 'Venetië van het Noorden', terecht.

Aan het water


Laten we dat vakantiehuis direct aan het water plaatsen. Met een eigen steiger om van het uitzicht te genieten, te vissen, de (huur)boot aan te leggen of om via het zwemtrapje comfortabel in en uit het water te gaan. Over visvakantie of vakantie voor de watersporter gesproken...

Kwaliteit


Laten  we wel een kwalitatief vakantiehuis neerzetten met een een dito en een beetje smaakvolle inrichting.

Wellness


Zullen we er ook een privé-sauna bij doen? Dat is zeker voor de donkere dagen van het jaar wel aantrekkelijk als de witte schuimkoppen van het meer tegen het terras slaan en 'vliegde Volkert' door de veenmoerassen van de Weerribben waardt.

Huisdier welkom


Voor de wat minder heldhaftige vakantieganger moeten er dan wel vakantiehuizen beschikbaar zijn waarin de hond ook welkom is.

Het ideale vakantiehuis


Hebben we het dan over het ideale vakantiehuis? Misschien wel maar we hebben het in elk geval over de nieuwste OUT!-vakantiehuizen in de Weerribben bij Giethoorn. Come in, find OUT! Doen we er ook nog een golfbaantje, bootverhuur  en fietsverhuur bij.....