dinsdag 10 september 2013

Groot vakantiehuis voor de hele groep

OUT! #Vakantiehuizen viert volgend jaar haar 15-jarig bestaan. Om er voor te zorgen dat onze gasten dan ook wat te vieren hebben, worden er vanaf dit moment diverse jubileumakties gestart. Meld u aan voor onze nieuwsbrief of volg ons via Twitter en Facebook. Zo blijft u op de hoogte en misschien wint u zelfs één van de leuke prijzen die door OUT! Vakantiehuizen en haar particuliere verhuurders beschikbaar worden gesteld.

Heeft U komend najaar/volgend voorjaar zelf bijv. een familiereünie, met z'n allen een verjaardag te vieren of een uitje met de hele vriendenclub te organiseren? Volg ons dan snel met z'n allen op Facebook en doe mee met onze 'like-, share- & win-aktie'. Misschien wint u wel een weekendje in onze nieuwste 16-persoons groepsaccommodatie in de Duitse Eifel.


In deze sfeervolle familie-accommodatie in de regio Prüm zit u in een echt stukje buitenland van bosrijk heuvelland, rotsen en watervallen op maar enkele uurtjes van Nederland. Deze vakantieregio is daarom ook een heerlijke bestemming voor een weekendje weg en 's een keer wat anders dan de Ardennen waar grote, fraaie vrijstaande vakantiehuizen wat minder zeldzaam zijn dan dit vakantiehuis in Duitsland.

Maar #Duitsland is natuurlijk het vakantieland van de 'Gemütlichkeit'. Daarom is de #Eifel als dichtbij-bestemming, ook een fantastisch reisdoel in het laagseizoen. In de korte, donkere dagen zijn de karakteristieke stadjes vaak sfeervol verlicht en is het goed toeven in de lokale horeca. Hoewel als gast van het nieuwste OUT!-vakantiehuis in de Eifel te Duitsland, zoekt u waarschijnlijk de gezelligheid gewoon bij uw eigen houtkachel. Lekker in een luie stoel of met z'n allen rondom de grote eettafel. Nadat u overdag bijvoorbeeld met z'n allen zo'n sfeervolle lokale kerstmarkt heeft bezocht (periode november-december).


Dus: come in, find OUT!. Eerst met z'n allen naar OUT! Vakantiehuizen op Facebook en meedoen. Alleen dan maakt u kans op een lekker weekendje 'eifelen' in de nieuwste #groepsaccommodatie van OUT! Vakantiehuizen.