maandag 28 december 2015

Voordelige vakantiehuizen voor 2016

Het boekingsseizoen 2016 is begonnen! OUT! Vakantiehuizen wenst iedereen een fantastisch nieuw vakantiejaar! Heeft u tijd en goede zin? Dan zorgen wij voor een leuke aanbieding. Zo blijft het ook in 2016 voor iedereen 'Altijd Vakantietijd!'

Hele week Côte d'Azur voor de prijs van een dagje pretpark!

Kijk maar eens naar deze introduktie-aanbieding: leuke 4-6p. chalets op een fraai gelegen familieparkje met zwembad in de heuvels van de Côte d'Azur in Zuid-Frankrijk. Dat is in de meivakantie ouderwets genieten voor de hele familie van een dan ook nog niet overbevolkte Middellandse Zee-kust. Zeker als u bedenkt dat thuisblijven met een dagje pretpark u meer kost!

Blijf in 2016 op de hoogte van de mooiste vakantie-aanbiedingen

De eerste OUT!-gasten hebben hun plekje onder de Franse voorjaarszon al zekergesteld. Hoe? Zij waren als eerste op de hoogte van deze mooie aanbieding via onze nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd'. Abonneer u direct dan ontvangt u bovendien jaarlijks een persoonlijke code die u recht geeft op een korting die voorvloeit uit uw boekingsgedrag bij OUT! Vakantiehuizen.

Extra beloning voor trouwe gasten

Trouwe gastem hebben namelijk een streepje voor bij OUT! Vakantiehuizen. U ziet het aan de vele vakantiehuizen met een kado-logootje met een geldbedrag op www.outvakantiehuizen.nl. Deze vakantiehuizen bieden u het genoemde bedrag als keiharde korting op een volgende boeking van een willekeurig vakantiehuis met kadologo.

Zo wordt 2016 toch een geweldig vakantiejaar? Come, in find OUT!

OUT! Vakantiehuizen is uw ANVR-/SGR-adres voor uw zomervakantie, wintersport, groepsaccommodatie en weekendjeweg. In heel Nederland en op de mooiste Europese vakantiebestemmingen. Gecontroleerde vakantiehuizen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten