donderdag 16 juni 2011

Bezuinigen op de zorg

Het zijn barre tijden. De crisis mag dan voorbij zijn maar juist nu lijkt een voelbaar moeilijke tijd aan te breken. Op alle fronten wordt bezuinigd. En bezuinigen doet pijn. Vooral in de zorg, waar juist een beetje extra gemak en comfort gewenst is. Daarom is het goed om te weten dat er OUT!-vakantiehuizen met zorgfaciliteiten zijn: zorgaccommodaties 'voordelig als van OUT!'.

De zorgvakantiehuizen van OUT! Travel zijn voornamelijk vakantiehuizen van particuliere verhuurders. Verhuurders die vanuit een persoonlijke betrokkenheid of affiniteit zorgvoorzieningen bieden. Voorzieningen variërend van een carapatient-aangepaste inrichting tot volledig rolstoelaangepaste vakantiewoningen.

In het particuliere en persoonlijke karakter van de zorgaccommodaties van OUT! ligt ook de kracht. Deze vakantiewoningen worden gezien de prijzen duidelijk niet aangeboden omdat de zorgmarkt zo lucratief is vanwege schaarste, zorgbudgetten, subsidies enz..

Wat zou het toch mooi zijn als met 'bezuinigen op de zorg' het boeken van een zorgaccommodatie bij OUT! Travel wordt bedoeld: geen ingrijpende saneringen in de zorg maar er lekker voordelig tussenuit naar een gastvrij vakantiehuis.

Meer info: http://www.out.travel/nl/zorgaccommodaties.htm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten