dinsdag 14 juni 2011

En nu op naar de zomervakantie!

Het pinksterweekend hebben we weer achter de rug. Nog een klein maandje en voor de eerste regio's beginnen de schoolvakanties.

Het drukke pinksterweekend is voorbij. 800.000 Nederlanders gingen in de voorbije periode op pad. Nou kwamen die mensen niet allemaal bij OUT! logeren maar je ANVR-verplichtingen en de vakantieverwachting van de gast serieus nemend, heb je bij een 'full house' natuurlijk toch een hele verantwoordelijkheid en zorg. Gelukkig kan OUT! Vakantiehuizen met haar vakantiehuisverhuurders tevreden terugzien op een goede bezetting zonder incidenten, alarmmeldingen enz.. En het weer was veel beter dan voorspeld. Vakantiegangers, dagjesmensen en de bezoekers van evenementen als het Pinkpop-festival hebben er volop van kunnen genieten.

En dat genieten hoeft niet lang te worden onderbroken. De zomervakantie staat inmiddels letterlijk voor de deur. Wat OUT! betreft kan de voorpret al beginnen. We hebben de Vakantiehuizen Voordeel Pagina-opgezet: http://www.out.travel/nl/vakantiehuizenvoordeelpagina.htm . 

Een pagina met lastminute-aanbiedingen (ja, ja, zo laat is het inmiddels) en bijzondere hoogseizoenaanbiedingen. Natuurlijk vind je op deze pagina ook onze low budget-vakantiehuizen en wij nemen geannuleerde hoogseizoen-verblijven op. 'Je tweede kans op eerste keus'; noemen we dat! Doe er je voordeel mee...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten