donderdag 9 juni 2011

Fietsen voor het goede doel!

Het is zover. De Alpe d'Huez is vandaag weer van Nederland. Meer dan 4.000 fietsers proberen in het kader van de nationale aktie  Alp d'HuZes, in de strijd tegen kanker maar liefst 6 keer de 'Hollandse Tour de France-berg' in de fraaie Franse Alpen -http://www.out.travel/frankrijk/alpen/- te bedwingen. Eén van hen: OUT!-gast Stini Ames van den Elzen.

Haar voorbereiding van de afgelopen maanden leidde niet alleen tot de benodigde kracht en condities voor vandaag. Ook haalde zij reeds ruim 2.800 euro aan sponsorgelden binnen! Een geweldige prestatie en doneren kan nog steeds: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/stini/stini-ames-van-den-elzen.

In 2010 werd er op deze manier 12,1 miljoen euro bijelkaar gefietst. De organisatie streeft dit jaar naar een recordbedrag van 20 miljoen euro en.... hanteert een anti-strijkstokbeleid. Lees en bekijk alles over deze aktie op http://www.opgevenisgeenoptie.nl/ of kijk vanavond tussen 19 en 20 uur naar de live-uitzending op Nederland 1.

Om de OUT! Travel Vakantiehuizen-organisatie en haar relaties in dit relatief anonieme online tijdperk ook een persoonlijk gezicht te geven, biedt OUT! haar relaties met de webpagina http://www.out.travel/nl/samenvoorhetgoededoel.htm graag een platvorm om akties voor het goede doel onder de aandacht te brengen. Aarzel niet om je controleerbare en transparante aktie voor het niet ter discussiestaande goede doel aan te melden. OUT! zorgt voor de presentatie en de promotie op haar website, in haar nieuwsbrief en middels haar sociale media-aktiviteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten