vrijdag 10 juni 2011

Day after & day before

4300 deelnemers aan de Alpe d'HuZes rusten vandaag voldaan uit. Ruim 800.000 Nederlanders staan op het punt naar hun Pinkstervakantie-adres te vertrekken. Wat doet OUT! Vakantiehuizen?

De Alpe d'HuZes-deelnemers hebben het gehaald! Ruim 20 miljoen euro bijelkaar gefietst. Een geweldige prestatie.  Onze OUT!-gast verdiende met haar twee beklimmingen inmiddels ruim 3.000 euro. Een extra pluimpje waard? Steunen kan nog steeds: http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/stini/stini-ames-van-den-elzen/actie.aspx.

Veel  Alpe d'Huez-beklimmers zullen het Pinksterweekend nog wel in dit fraaie Franse berggebied blijven. Onder de zware omstandigheden van gisteren hebben ze er natuurlijk weinig van kunnen zien. En er valt veel te genieten:  http://www.out.travel/frankrijk/alpen/.
Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de Franse Alpen. Niet voor niets trekken ruim 800.000 Nederlanders er dit weekend volgens cijfers van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) op uit. De meesten blijven in eigen land: http://www.out.travel/nederland/.

Voor OUT! Vakantiehuizen betekent een dergelijke periode tot op de aankomstdag veel lastminute-boekingen (http://www.out.travel/nl/lastminutevakantiehuizen.htm) en vandaag veel aankomsten aan het einde van de middag tot in de loop van de avond. Dat laatste geldt natuurlijk vooral wanneer de Pinksterdrukte tot files leidt. OUT! staat haar gasten onderweg en ter plaatse met een eigen nooddienst, 7x24 uur ter zijde.

Na het Pinksterweekend en voor de aanvang van het echte hoogseizoen, bezoekt en inspecteert OUT! nog een aantal vakantiehuizen. In combinatie daarmee selecteert OUT! ook nog nieuwe vakantiehuizen van geïnteresseerde verhuurders. Op 21 en 22 juni 2011 is OUT! onderweg in de provincies Gelderland en Overijssel. Nieuwe vakantiehuiseigenaren met interesse om hun vakantiehuizen via OUT! onder ANVR-/SGR-voorwaarden professioneel en zorgeloos te laten verhuren, kunnen zich nog aanmelden: http://www.out.travel/nl/promotie.htm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten