vrijdag 24 juni 2011

Weg van huis & paard

Het is bijna weekend. Velen pakken komende zaterdag en zondag hun hobby op. Dat zien we ook terug in het verkeersbeeld van het weekend: mountainbikers, wielrenners, oldtimers maar bijv. ook de voortgetrokken paardentrailers op weg naar een concours hippique. OUT! Travel heeft voor deze hobbyisten vaak afgestemde vakantiehuizen. In dit bericht aandacht voor de ruiters, amazones en grooms met de paardentrailer achter de auto.

Nu is de gemiddelde ruiter, amazone en groom niet direkt het proto-type van de gemiddelde vakantieganger. Vakantie betekent voor deze mensen immers weg van huis & paard en weg van een fanatiek beoefende hobby.

Als  vakantie-aanbieder zou je deze groep daarom kunnen negeren maar je kunt ook gerichte hippische arrangementen aanbieden. Zo biedt OUT! Vakantiehuizen in  bijv. in Den Ham, Twente, Overijssel vakantiehuizen met paardrijmogelijkheden. Voor jong & oud, beginners (inclusief lesmogelijkheden) en gevorderden. Professioneel georganiseerd: http://www.out.travel/web/out.web/hsnw/park2.htm?t=nl&p=490

Paardenvolk is dan misschien geen vakantievolk maar we weten dat paardenvolk onderling gezellig volk is. En dan moet het er natuurlijk altijd een keer van komen beste paardenmensen: met z'n allen een midweekje (want in het weekend moet je op concours) naar één van onze groepsaccommodaties: http://www.out.travel/nl/groepshuizen.htm. Dan niet vergeten om bij boeking een voordelig een zogenaamde zaakwaarnemer bij je annuleringsverzekering van Europeesche Verzekering af te sluiten. Je kunt immers niet van huis als de oppas voor je paard(en) uitvalt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten