maandag 19 november 2018

OUT! Een verhuurderscollectief

Heb je zelf een vakantiehuis? Een groepaccommodatie? Verhuur je? Dan weet je het vast. Tevreden gasten. Daar gaat het om. Dat levert jou de trots op jouw vakantiehuis en/of jouw bedrijf op. Toch? Ons wél. Het levert ons de motivatie om als Out!-ondernemers, letterlijk dag en nacht met ons hele hebben en houden, beschikbaar te zijn. Dat geeft kinderen die de vraag 'wat doen jouw ouders?' allesbehalve uit de weg gaan, maar op school ('De meester heeft bij ons geboekt!'), op de muziekles, bij de sportvereniging enz. maar wat graag over 'onze' vakantiehuizen vertellen. Daar kan geen advertentie tegenop.

7x24 uur persoonlijk. Professioneel gewaarborgd

Onze junioren. Ze kunnen bij OUT! Vakantiehuizen bijna niet anders. Ze zijn niet anders gewend dan dat er ook 'privé' (-bestaat dat?-) nooit de kortste weg wordt genomen. Altijd even links- of rechtsom. Even die ene accommodatie bekijken, dat ene vakantiestekje of die nieuwe attractie beoordelen. Overdreven? Vast en zeker! Maar wél leuk! En het betaalt zich aan ons terug. In 2019 gaan we al weer ons 20e jaar in. Met accommodaties waar we voor staan. Persoonlijk maar wél professioneel Anvr-/Sgr-gewaarborgd. Van loze praatjes houden we niet. Onze gasten ook niet.

Wie kan delen, kan ook vermenigvuldigen

Die gasttevredenheid bereiken we door samen met onze verhuurders voortdurend aan een trouw gastenbestand te bouwen. Een bestand van inmiddels zo'n 200.000 Nederlandse en Vlaamse families, waarin wordt geïnvesteerd door provisies die normaal in het promotie-/bemiddelingstraject blijven hangen, als loyaliteitsbonus terug te laten vloeien naar onze gezamenlijke gast. Op die manier delen de OUT!-verhuurders elkaars gasten. Gasten gebruiken hun bonus om opnieuw te boeken. Bij dezelfde of een collega-accommodatie. Het is als verhuurder geven en nemen met een vanzelfsprekend duurzaam resultaat tot gevolg. Wie kan delen, kan ook vermenigvuldigen.

Hoe dat in de praktijk gaat? Klik https://www.outvakantiehuizen.nl/nl/clubkas.htm

Reageren? Alleen al je het óók leuk vindt

Interessant? Altijd natuurlijk, maar... Lijkt het jou ook léuk?
Dat vinden wij in het licht van ons enthousiasme (en dat van onze kinderen) rond 'onze' huizen namelijk wel zo belangrijk. Het wordt anders een beetje gênant. Vakantiehuisverhuur is voor ons immers geen al dan niet tijdelijk investeringsproject zoals bij de grote verhuurorganisaties en internetportalen. Het is onze manier van leven. Meedoen? Je kunt je nu aanmelden voor 2019: https://www.outvakantiehuizen.nl/web/out.web/eign/nwinfo1.htm?t=nl
 
Come in, find OUT!

Over 'Met de paplepel...' gesproken. Onze Outvakkertjes jaren geleden tijdens hun 'ambassadeurs-opleiding' bij OUT! Vakantiehuizen
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten