donderdag 8 november 2018

Sinterklaaskadootjes bij OUT! Vakantiehuizen


Deze week publiceerde OUT! Vakantiehuizen haar Sinterklaasaktie 2018. Wat opvalt? De waarde van de waardebonnen! Die is maar liefst 100 euro. Maar... de als surprise of kadootje voor jezelf te bestellen bonnen zijn niet meer (helemaal) gratis. Hoe dat zit? Lees verder.   
De OUT!-kadobon is populair
OUT! Vakantiehuizen heeft door de jaren heen veel ervaring met waardebonnen opgedaan. Bonnen die rond gebeurtenissen zoals Sint Nicolaas werden verspreid, waren altijd bijzonder populair en werden met een gemiddelde waarde van EUR 40,- veelvuldig gebruikt binnen de OUT!-klantenkring. Echter eigenlijk altijd door de aanvrager zelf/de directe ontvanger. Om kado te doen blijkt een bedrag van 40 euro (te) laag en blijft de bon als zijnde 'toch gratis gekregen' veelal in de spreekwoordelijke keukenla liggen.
Nu meer daadwerkelijk voordeel voor slimme boekers
Door de waarde van de bon op te schroeven naar EUR 100,- ontstaat echter kadowaarde van betekenis. Dat hier door de aanvrager van de bon 49 euro voor betaald moet worden is geen nadeel. Sterker: die 49 euro is voor de slimme aanvrager immers gewoon onderdeel van de (aan)betaling van een vakantiehuis die men dan toch met 100 euro korting (=netto 51 euro voordeel) verkrijgt.


Met 100 euro geef je wél een serieus kado weg
Waardebonnen van 100 euro waar 49 euro voor is betaald, zullen zonder meer een stuk minder vaak worden weggegeven en als dat dan toch gebeurt, zal dat veel selectiever zijn. Voor OUT! is dat een prima ontwikkeling binnen het streven om tot een nog kwalitatievere en duurzamere relatie tussen (potentiële) vakantiegangers en (de verhuurders van) OUT! Vakantiehuizen te komen. Korting is bij de lage marges/hoge kosten in de branche geen vanzelfsprekendheid en komt in het geval er ruimte voor korting is, op deze manier een meer selectieve en waardevolle doelgroep toe.


Thema vissen en huisdieren
De Sinterklaasaktie is deze week gestart met het uitzetten van waardebonnen conceptueel/visueel gericht op de boekers van een visvakantie bij OUT! Vakantiehuizen en de liefhebbers van de huisdiervriendelijke OUT-vakantiehuizen. De bonnen zijn echter te gebruiken bij boeking van alle deelnemende vakantiehuizen. Deze huizen zijn te herkennen aan de blauwe kadologootjes in de OUT!-huisbeschrijvingen. Op deze pagina worden ook de voorwaarden vermeld.Test/Bestellen?
Deze 2018-aktie is een test en zou vanwege de forse korting door haar eigen succes maar een kort leven beschoren kunnen zijn. Doe er uw voordeel mee zo lang dat kan! Bestel een bon op info@outvakantiehuizen.nl en wij sturen een persoonlijk gecodeerde waardebon retour inclusief instructie hoe die code middels een veilige iDeal-betaling aan OUT! Vakantiehuizen (Anvr-/Sgr) te activeren. Moet dat voor 5 december? Wacht dan niet te lang.

De bonnen/codes zijn gedurende de geldigheid eenmalig te gebruiken bij de online boeking van een OUT!-vakantiehuis op www.outvakantiehuizen.nl die op dat moment een blauw-kadologo in de huisbeschrijving voert. Overzicht deelnemers: https://www.outvakantiehuizen.nl/nl/vasteklanten.htm. De geldigheid is verder niet beperkt: zolang er deelnemende vakantiehuizen zijn, zo lang is de bon te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten