dinsdag 4 september 2018

Mountainbiken, pretpark, bier? Ardennen!

Een keer fietsen in de Ardennen maar je weet niet goed waar naar toe. Je wilt ook na het fietsen samen met jouw niet-fietsende reisgenoten wat te doen hebben? Houffalize is een begrip voor de mountainbiker! MTB'ers van alle nivo's kunnen hier met 6 bewegwijzerde routes goed uit de pedalen. 

De meest populaire is de 34km lange, rode route (717 hoogtemeters). Pittig, technisch en met alles waar je voor naar de Ardennen komt: stevige klimmetjes, snelle afdalingen en... een prachtige natuur!

Start op het Place de l'Eglise, inderdaad het Kerkplein van Houffalize op 10 minuutjes van deze vakantiewoning voor 4, 6, 7, 8 of zelfs 14 personen

Klaar met fietsen?
Tip: bezoek attractiepark Houttopia met de kinderen. Attractieparken ontgroeid? Bezoek de nabijgelegen La Chouffe-bierbrouwerij. Die is te bezichtigen/houdt proeverijen. Dan sowieso niet meer fietsen natuurlijk! Santé!

Geniet ervan vanuit een vakantiehuis of groepsaccommodatie van OUT! Vakantiehuizen (Anvr/Sgr) in de Ardennen. Interessante trouwe boekers-regeling. Kun je nog 's voordelig op herhaling!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten